Bet sport Apostas desportivas Pe 1xbet ai un pachet de bun venit generos

Pe 1xbet ai un pachet de bun venit generos

Pe 1xbet ai un pachet de bun venit generos

Clientii care se inregistreaza la 1XBet primesc un bonus de 100% la primul lor depozit de pana la 100 € (sau suma echivalenta in alte monede). Cu o varietate larga de optiuni de plata diferite, aceasta oferta de bonus include, de asemenea, depozitele facute cu cripto valute, cum ar fi bitcoin sau ethereum. Bonusul de 100% va fi activat si transferat in contul dvs. bonus imediat dupa efectuarea primului depozit. Creditul bonus trebuie apoi sa fie transformat de peste cinci ori folosind pariurile acumulator cu cel putin trei evenimente. Cel putin trei piete din pariul acumulator trebuie sa aiba cote de 1,40 (2/5) sau mai mari. Cifra de profit trebuie sa aiba loc in termen de 30 de zile de la depunerea bonusului.

Daca intr-adevar doriti sa obtineti maximum din creditul dvs. bonus, trebuie sa aplicati strategii specifice de pariere. In special cu pariurile acumulatorilor, este vital sa dezvoltam o abordare strategica a pariurilor, deoarece optiunile multiple fac mereu ceva mai complicat.

Daca doriti sa aflati mai multe despre cursa de pariuri sportive, mergeti la recenzia noastra 1XBet. Aici veti gasi cele mai importante informatii despre optiunile de pariere ale bookie-ului, precum si politicile de depunere si retragere. Trecerea prin revizuirea noastra ar trebui sa va ofere un inceput, astfel incat sa nu trebuie sa dati seama totul de la tine.

Pasii revendicarii bonusului
Pasul 1
Activeaza bonusul 1XBet facand primul depozit.
Pasul 2
Veti fi imediat creditat cu bonusul de 100%. Creditul bonus trebuie apoi sa fie transformat de peste 5 ori cu pariurile acumulatorilor. Fiecare pariu pentru acumulatori trebuie sa contina cel putin trei pariuri cu cote de 1,40 sau mai mari.
Pasul 3
Bucurati-va de bonusul de prima depunere 1xbet!

Termenii si conditiile de inscriere Bonus Bonus 1xbet

Asa cum este cazul la toate casele de pariuri online, este esential sa se indeplineasca toti termenii si conditiile necesare pentru o oferta promotionala, pentru a va asigura ca nu puneti in pericol suma bonusului.

Fiecare client are dreptul la un singur bonus si un singur bonus poate fi acordat pentru fiecare familie, adresa, computer partajat, adresa IP partajata sau detaliu al contului (inclusiv adresa de e-mail, detaliile contului bancar, informatiile despre cardul de credit si numarul contului sistemului de plati).

Suma bonusului va fi creditata in contul clientului dupa efectuarea primului depozit numai daca toate detaliile contului sunt pe deplin corecte. Aceasta suma de bonus nu poate fi utilizata impreuna cu alte caracteristici promotionale oferite de site-ul 1xbet.

Suma bonusului trebuie decontata inainte ca orice retragere sa poata fi efectuata dintr-un cont de client. Pentru ca o suma de bonus sa fie considerata stabilita, aceasta trebuie sa fie rulata de cel putin 5 ori in pariul acumulator. Aceste pariuri pentru acumulatori trebuie sa aiba cel putin trei selectii si fiecare selectie trebuie sa fie de min. cote 1.4 (7/5).

Dupa ce bonusul a fost rascumparat, contul principal al clientului va fi creditat cu fondurile bonus ramase, care nu vor depasi suma bonusului. Bonusul este valabil pentru o perioada de 30 de zile dupa inregistrare. Dupa terminarea acestei perioade, bonusul si toate castigurile efectuate pe bonus vor fi revocate.

Sfaturile noastre despre cum sa utilizati pariul bonusul pe 1xbet.

Cu conditia sa respectati toti termenii si conditiile atasate acestui bonus, acesta se va dovedi a fi foarte bun venit pentru dvs. ca un nou client al site-ului 1xbet. Deoarece rezultatul pariurilor necesare pentru rascumpararea bonusului va afecta direct suma pe care o puteti retrage odata ce bonusul este stabilit, va recomandam sa plasati pariurile in apropierea cotei minime de 1,4 (7/5). Aceasta este o optiune de pariere mai putin riscanta si va ofera o sansa mai mare de a alege un pariu castigator si, ca atare, o sansa mai mare de a primi castiguri potentiale in contul dvs. de client.

Pe masura ce aveti 30 de zile in care sa va rasturnati suma bonusului, va recomandam sa va luati timp si sa faceti o cercetare inainte de a plasa pariurile. 30 de zile este o perioada foarte lunga de timp in lumea pariurilor online, cu o multime de oferte pe care le aveti la dispozitie. Ca atare, nu ar avea sens sa se grabeasca sa parieze pe “favoritele fierbinti” fara a face mai intai niste cercetari asupra intalnirii. Ia-ti timp si gandeste strategia cu atentie, nu vei regreta.