Bet sport Apostas desportivas Cum stam cu cotele pe 1xbet este un avantaj

Cum stam cu cotele pe 1xbet este un avantaj

Cum stam cu cotele pe 1xbet este un avantaj1xBet foloseste celebrele tipuri de cote europene sau decimale pentru clientii lor.

Vom face o analiza a cotelor, impreuna cu exemple si sfaturi privind modul de calcul al acestora.

Decimal este foarte usor de inteles. Trebuie doar sa stiti ca numerele sunt exprimate in formele lor numerice.

Pentru a fi si mai clar, vom examina exemplul real la meciul 1xBet eSports dintre mousesports si Ninjas in pijamale.

Pentru a calcula castigurile, trebuie doar sa urmati aceasta formula simpla:
NiP sunt favoriti impotriva mousesports, in ceea ce priveste cotele oferite de cotele companiei. Sansele lor sunt de 1.688, in timp ce adversarii lor au cote de 2.045.

Folosind formula de mai sus, calculul profitului dvs. cu un pariu de 10 $ arata astfel:

Pariati pe mousesports: $ 10 x 2.045 = 20.45 $ (miza de 10 $ + profit de 10.45 $)

Pariati pe NiP: $ 10 x 1.688 = 16.88 $ (miza de 10 $ + profit de 6.88 $)

Dupa cum puteti vedea, nu este nimic prea complicat aici. Prin multiplicarea cotei si a sumei de pariu, puteti vedea clar profitul dvs. potential.

Optiunile pentru cote sunt excelente si mult mai bune decat majoritatea pariurilor. De exemplu, pe pietele de fotbal, unde traditional exista un numar mare de sanse, 1Xbet ofera peste 800 de cote pentru un singur eveniment. Desigur, sunt disponibile toate optiunile obisnuite si asteptate, cum ar fi handicapul, ambele echipe inscriindu-se si scor corect.
Optiunile de depozitare includ Visa, Mastercard si Skrill, iar suma minima este de 1,5 USD. In ceea ce priveste retragerea, exista si cateva reguli. Minimul este de 3 USD, dar ar trebui sa treaca intre 1 si 5 zile pentru a putea face acest lucru.

Cotele oferite de 1xBet sunt atractive pentru jucatorii profesionisti, marja de pariere globala fiind calculata la 2,8% si marjele unice de aproximativ 1,90 – 1,90. Procentul mediu de plata depaseste 96%. Formatarea poate fi adaptata la preferintele personale ale oricui. Exista standarde UE, Marea Britanie si SUA disponibile. Pe de alta parte, limitele pariurilor sunt medii, jucatori atat de inalti care vor putea sa parieze sume rezonabile. Pariul minim este de 0,5 €, iar suma maxima poate varia. Limitele castigurilor sunt, de asemenea, in uz. Un jucator nu poate castiga mai mult de 250 000 € pe pariu.

Dar sa aruncam o privire asupra pariurilor de fotbal. 1xBet a facut posibil ca jucatorii sa aleaga dintr-o gama frumoasa de tipuri de pariuri. Aici sunt cele mai populare dintre ele: 1 × 2, Sub / Peste, atat handicap european cat si asiatic, goluri totale, goluri si multe alte optiuni. Si pentru a face chiar mai interesant, casa de pariuri permite fiecaruia dintre aceste mari oportunitati de pariere sa fie combinate in pariuri sistem si combinate, cunoscute si ca acumulatoare.

1) 1xbet prezinta cote diferite pentru utilizatorii conectati si deconectati. OddStorm il scaneaza in prezent ca utilizator dezactivat, dar acest lucru se va schimba in curand.

2) Chiar daca sunteti logat, 1xbet prezinta cote diferite inainte si dupa ce faceti clic pe ele. De exemplu, daca faceti clic pe un pariu ciudat 7.4, atunci cand aruncati o privire la buzunar, veti vedea ca sa schimbat la 6.6 (din cea de-a doua captura de ecran). Aceasta este o eroare 1xbet si niciunul dintre software-urile surebets nu poate face clic pe fiecare ciudat, deschide buzunarul si apoi obtine valoarea ciudatului. Thant de ce OddStorm scaneaza cotele inainte de a le da clic. Acest lucru se intampla din cand in cand si este de pana la 1xbet sa-si repare interfata.

3) Uneori, OddStorm cache schimbari de cote inainte ca casa de pariuri sa o arate pe platforma lor. Acest lucru inseamna ca ati putea vedea 2,89 in casa de pariuri, dar cand faceti clic pe ea se va incarca 2,95 in buzunar (captura de ecran 1). Aceeasi valoare (2.95) va fi afisata si in software.

4) Contul dvs. este limitat de scaderea cotei.