Bet sport Apostas desportivas Charley Hull s-a zguduit, dar nedeterminat după 67 de ani la Openul Britanic al femeilor

Charley Hull s-a zguduit, dar nedeterminat după 67 de ani la Openul Britanic al femeilor

Intrați pe Charley Hull. Înapoi la Woburn, unde a devenit membră în vârstă de nouă ani, tânăra de 23 de ani a recunoscut aceeași senzație ca și McIlroy în orificiul de deschidere al British Open pentru femei. Cu toate acestea, nu a existat niciun prejudiciu; Hull nu a postat un singur bogey pe traseul unui 67. Femeile britanice Open 2019: primul tur – live! Citește mai mult

„Cu prima lovitură de tee, te simți prost dacă pierzi drumul, deoarece este atât de larg”, a spus Hull. „Nu a fost cel mai bun, dar l-am dat acolo. Mâinile îmi tremurau, dar unele dintre cele mai bune fotografii ale mele au venit când s-au agitat. Nu este neapărat cel mai rău lucru. “A fost o îmbunătățire în orice rundă față de acum trei ani, când s-a ocupat de atâta fanfară în acumulare. sprijinul la domiciliu. „Este destul de complicat pentru că știu Bet365 unde să nu-l ratez. Știu unde să-l ratez, dar știu și unde să nu-l ratez. În anii precedenți am lovit fotografii [rele] pe aici și pur și simplu nu vrei să te gândești la ele, deoarece, evident, este terenul meu de golf de acasă. Am fost destul de fericit că am anulat toate fotografiile proaste pe care le-am lovit într-o zi și le-am lovit pe unele bune. Simt că am jucat bine tot anul, pur și simplu m-am străduit să am încredere în mine însumi, așa că acolo am presupus că nu am scos. Dar astăzi tocmai am ieșit acolo și am avut încredere în mine și trebuie să am încredere în mine.Mă simt ca într-o stare de spirit bună.

Hull era în mod inteligent într-o formă Bet365 bubuitoare, transformând în ultimul rând un put de pasăre de la 25ft. Că este nevoie de cinci fier pentru abordarea ei în acea gaură contrastează în mare măsură cu cele nouă fier folosite în runda finală a anului 2016. Lungirea cursului de marchet al lui Woburn pentru acest turneu se joacă pe mâinile lui Hull. În respectarea a ceea ce fusese o mantră înaintea turneului, ea a insistat să nu existe gânduri de a ridica trofeul duminică și de a-l emula pe bunul ei prieten Georgia Hall, care a câștigat anul trecut. “Mă gândesc să fac un pui de somn în după-amiaza asta după câteva cumpărături”, a spus Hull. „Vreau doar să merg acolo și să mă distrez. Acesta este obiectivul principal săptămâna aceasta. Fără așteptări, pur și simplu ieșiți acolo și distrați-vă.Nu ies înaintea mea. ”

Într-o zi senină, scorul a fost înțeles bine. Moriya Jutanugarn, căutând să se propulseze înapoi la culmea jocului femeilor, a egalat cu scorul lui Hull. Ashleigh Buhai a semnat pentru un șapte-sub-par 65 să conducă după primul tur. Cel mai bun final al britanicului Open din Africa de Sud este o cotă de 30 de ani în urmă. “Am jucat în runda de antrenament, iar vântul era de 30 de ore pe oră”, a spus ea. „Am fost ca:„ Vai, asta este brutal ”, dar atunci azi a fost perfect, tot ce ai dorit, verdeață moale, aproape niciun vânt și ai putea să-l arunci la ace.” Înscrie-te la The Recap, e-mailul nostru săptămânal al editorilor ” alegeri.

Japonia Hinako Shibuno și Danielle Kang din Statele Unite ale Americii urmăresc Buhai printr-o singură lovitură.Următoarea gestionare a acestei cercetări majore în acest domeniu – cu locurile 2020 și 2021 numite Troon și respectiv Porthcawl – a condus la speculații că poate deveni unicul domeniu al teritoriului legăturilor. Kang, pentru unul, nu ar aprecia un comutator permanent.

„Acest lucru se potrivește mai bine jocului meu”, a spus ea. “Mă simt ca și istoricul meu de golf link-uri, nu este Bet365 foarte bun. Îmi place dacă trebuie să lovesc 165, merge 165 în loc să lovesc într-un loc și să închei altul. Îmi place mult Woburn. ”

Lexi Thompson, proaspăt dintr-o controversă de pașapoarte neplătite, a deschis cu un 71. Laura Davies a pasat pe locul 2, dar a căzut pe un 82 pentru a se așeza în fundul terenului. Mai surprinzător a fost faptul că Jennifer Kupcho – proaspătă dintr-o egalitate pentru secundă la Campionatul Evian – ar putea să nu fie mai bună decât 77.